top of page
Matias Partanen

Matias Partanen

  • LinkedIn Social Icon

Lakimies

Varatuomari, OTM, Medianomi

Matias Partanen on toiminut useita vuosia valtiolla monipuolisissa tehtävissä. Hänen erikoisalaansa ovat erityisesti hallinto-oikeudelliset asiat. Matias on lisäksi auskultoinut Oulun käräjäoikeudessa ja hänelle on myönnetty varatuomarin arvonimi marraskuussa 2023. Tuomioistuinkokemuksen lisäksi hän on toiminut Maahanmuuttovirastossa ylitarkastajana, joten hänellä on vahva osaaminen ulkomaalaisasioissa. Ylitarkastajana Matias toimi viranomaisen edustajana hallinto-oikeudessa kymmenissä suullisissa käsittelyissä. KPF:llä Matias hoitaa muun muassa riidanratkaisua ja yleisiä juridisia toimeksiantoja. 

 

Opinnoissaan Matias on painottanut erityisesti rikos-, hallinto- ja sopimusoikeutta. Hän on myös suorittanut oikeustieteen opintoja Renminin yliopistossa Pekingissä keskittyen sopimusoikeuteen. 
 

Matias on suorittanut medianomin tutkinnon Oulun seudun ammattikorkeakoulussa ja hänellä on vahva viestintäosaaminen. Hän on työskennellyt Julkisen sanan neuvostossa esittelevänä sihteerinä ja hän tuntee asiantuntemusta myös joukkoviestintään liittyen. 

Yhteystiedot

Puh: 040 5103 479

matias.partanen@kpflaki.com

bottom of page