top of page

Yhteistyökumppanit

MACON Oy

YHTEISTYÖN TAUSTAA

Yhdessä tarjottavat palvelut

Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen yhteistyö tarjoaa ratkaisuja muun muassa ympäristösääntelyn muutosten hallintaan.

Olemme aloittaneet yhteistyön Macon Oy:n kanssa laajentaaksemme palvelutarjontaamme ja asiakaskuntaamme. Yhteistyön tarkoituksena on tarjota uudenlaisia ratkaisuja biotalousalan, ympäristöalan, maatalousalan ja teollisuuden toimijoille. Yhteistyön tarve on syntynyt, koska useita liiketoiminnallisia ongelmia ei ratkaista vain juridiikalla, mutta juridiikkaa tarvitaan silti ongelmanratkaisussa.


Macon tarvitsee toiminnassaan usein asiantuntemusta liittyen erilaisiin sopimuksiin, rahoitusasiakirjoihin tai yhtiöoikeudellisiin asiakirjoihin. KPF taas kaipaa teknistä asiantuntemusta, koska asiakkaiden oikeudellisen ongelman ratkaiseminen edellyttää tietoa kyseessä olevasta tekniikasta tai palvelusta.

 

Tarjoamme uutena palveluna yhteistä palvelukonseptia liiketoiminnan kaupallisten, teknisten ja oikeudellisten palveluiden tarjoamiseksi yhdellä sopimuksella. Tämän lisäksi tarjoamme molempien yritysten palveluita toistemme asiakkaille, jos nämä niitä tarvitsevat. Hyödynnämme myös toistemme osaamista omissa toimeksiannoissamme. 


Vastaavaa yhteisiä palvelukonsepteja ei ole ollut tähän mennessä tarjolla Suomessa. Macon on biotalouteen, cleantechiin ja ympäristöalaan erikoistunut konsulttiyritys. Maconilla on laajasti referenssejä erilaisista hankkeista eri teollisuudenaloilla. Lisäksi Macon on erikoistunut joukkorahoituksen toteuttamiseen. Maconin työntekijöillä on kymmenien vuosien kokemus teollisuuden ja liiketoiminnan tehtävistä. 

Maconin kanssa tarjoamme mm. seuraavia palveluita:

- Rahoituksen hankkiminen: osakeannit, joukkorahoituskampanjat
- Oikeudellinen ja tekninen due diligence
- Ympäristölupa-asiat
- Teollisuuden toimijoiden riidanratkaisu
- Yritysten arvonmääritykset ja liiketoimintasuunnitelmat
- Teknillisten ratkaisujen kaupalllistaminen
- Patentti- ja muut immateriaalioikeusasiat

bottom of page