top of page

Lakipalvelut kiinteään hintaan

Kuukausilaskupalvelu on edullisin tapa hankkia yrityksen kaikki lakipalvelut. Kuukausilaskupalvelussa ostat kiinteän tuntimäärän joka kuukausi, ja käytät niitä tarpeesi mukaan. Kuukausilaskupalvelussa tuntihinta on puolet normaalihinnasta. Samalla saat käyttöösi tilintarkastuspalvelut. 

Hankkimalla KPF:n kuukausilaskupalvelun tiedät etukäteen, minkä verran rahaa lakipalvelusi maksavat nyt ja tulevaisuudessa. Tämä helpottaa budjetointia ja vähentää ikäviä yllätyksiä.

Palvelun etuna on sen helppous ja halpa hinta - voit ottaa matalalla kynnyksellä yhteyttä juristiin ja tietää, että vastauksena ei tule satojen tai tuhansien eurojen laskua. Keskivertoasiakkaallamme palvelun kuukausihinta on matalampi kuin yrityksen puhelinlasku.

Neuvoja ja palvelua silloin, kun tarvitsette sitä

Jatkuvassa lakipalvelussa teille annetaan yhteyshenkilö, johon voitte tarvittaessa olla yhteydessä, jos teillä on oikeudellinen ongelma. Yhteyshenkilöön on helppo ottaa yhteyttä ja vastauksen saatte nopeasti. Jatkuvan lakipalvelun asiakkaat priorisoidaan työlistalla ensimmäiseksi. 

Matalan kynnyksen palvelua

Usein oikeudellisiin kysymyksiin ei saada varmoja vastauksia, koska kynnys käyttää ammattilaista on niin korkea. Kun hankitte jatkuvan lakipalvelun, kynnys kysyä neuvoa on matala, koska palvelusta on jo maksettu. Näin ette jää yksin ongelmienne kanssa.

Edullisemmin

Jatkuva lakipalvelumme on selkeästi halvempi kuin tuntihintana ostetut työt. Alennus on 50-70 % normaaliin tuntihintaan verrattuna. Asiakkaame saavat myös merkittäviä säästöjä siitä, että juristia konsultoidaan haastavissa tilanteissa jo etukäteen, eikä vasta ongelmatilanteessa, jolloin asian hoitaminen on yleensä huomattavasti kalliimpaa. 

DJI_0049_HDR-Edit-2.jpg

Palvelumme keskeiset ehdot

Jatkuva palvelumme kattaa etukäteen ostetun tietyn tuntimäärän lakipalvelua kuussa. Palvelut laskutetaan kuukausittain. Tunteja voi säästää varastoon tulevia kuukausia varten. Erikseen sovittaessa myös tulevien kuukausien tunteja voidaan käyttää. Palvelujen sisältö sovitaan erikseen. 

Kokemuksia palvelustamme

Palveluamme hankkineet yritykset ovat olleet poikkeuksetta tyytyväisiä palveluun. Palvelua on kehuttu erityisesti asiantuntemuksen, helppouden ja kustannustehokkuuden vuoksi. Merkittäviä referenssiasiakkaitamme ovat muun muassa: 
 

  • Buutti Oy

  • Staffmax Oy

  • Suomen Biovoima Oy

  • Biotermo Oy

Tilintarkastus lisäpalveluna

Kuukausilaskuasiakkaamme voivat hankkia meiltä myös tilintarkastuspalvelun alennettuun hintaan. Tästä palvelusta voit lukea lisää täältä.

bottom of page