top of page
Iiris Waltari
Iiris Waltari

Iiris Waltari

  • LinkedIn Social Icon

Oikeusnotaari

ON, LKV
Julkinen kaupanvahvistaja

Iiris on oikeusnotaari ja kolmannen vuoden oikeustieteen opiskelija Lapin yliopistosta. Iiriksen notaaritutkielma käsittelee arvonlisäveroa; erityisesti kiinteistön käyttöoikeuden luovuttamisesta arvonlisäverovelvolliseksi hakeutumista.

 

Aikaisemmin asuinhuoneistojen sekä toimitilojen välityksen parissa työskennelleenä ja LKV-tutkinnon suorittaneena Iiriksellä on monipuolinen ymmärrys esimerkiksi huoneistojen kaupoista, kauppaa edeltävien asiakirjojen laadinnasta, viranomaisilmoituksista ja kiinteistönvälittäjän vastuusta. Iiris on tehnyt kymmeniä vuokrasopimuksia ja auttanut asiakkaita useissa vuokraukseen sekä kauppoihin liittyvissä kysymyksissä.

 

Opinnoissaan Iiris on keskittynyt kiinteistöalan juridiikkaan ja riita-asioihin, ja lisäksi hän kiinnostunut vero- ja talousoikeudesta. Kokemus kiinteistöalalta on antanut Iirikselle erinomaiset valmiudet ja taidot velvoiteoikeuden parissa työskentelylle. Iiris toimii myös julkisena kaupanvahvistajana.

 

Tällä hetkellä Iiris avustaa lakitoimisto KPF:n juristeja laaja-alaisesti eri toimeksiantojen ja työtehtävien parissa. Suomen kielen ohella Iiris työskentelee sujuvasti myös englannin kielellä.

Yhteystiedot

Puh: 050 5513 013
iiris.waltari@kpflaki.com

bottom of page