top of page
Head White
Iiris.jpeg

Iiris Waltari

  • LinkedIn Social Icon

Trainee

Oik.Yo, LKV

Iiris on kolmannen vuoden oikeustieteen opiskelija Lapin yliopistosta ja kirjoittaa tällä hetkellä notaaritutkielmaansa finanssioikeudesta. Notaaritutkielma tulee käsittelemään arvonlisäveroa; erityisesti kiinteistön käyttöoikeuden luovuttamisesta arvonlisäverovelvolliseksi hakeutumista.

 

Aikaisemmin asuinhuoneistojen sekä toimitilojen välityksen parissa työskennelleenä ja LKV-tutkinnon suorittaneena Iiriksellä on monipuolinen ymmärrys esimerkiksi huoneistojen kaupoista, kauppaa edeltävien asiakirjojen laadinnasta, viranomaisilmoituksista ja kiinteistönvälittäjän vastuusta. Iiris on tehnyt kymmeniä vuokrasopimuksia ja auttanut asiakkaita useissa vuokraukseen sekä kauppoihin liittyvissä kysymyksissä.

 

Opinnoissaan Iiris on keskittynyt kiinteistöalan juridiikkaan ja riita-asioihin, ja lisäksi hän kiinnostunut vero- ja talousoikeudesta. Kokemus kiinteistöalalta on antanut Iirikselle erinomaiset valmiudet ja taidot velvoiteoikeuden parissa työskentelylle.

 

Tällä hetkellä Iiris avustaa lakitoimisto KPF:n juristeja laaja-alaisesti eri toimeksiantojen ja työtehtävien parissa. Suomen kielen ohella Iiris työskentelee sujuvasti myös englannin kielellä.

Yhteystiedot

Puh: 050 5513 013
iiris.waltari@kpflaki.com

bottom of page