top of page
OTM Julia Sieppi
OTM Julia Sieppi

Julia Sieppi

  • LinkedIn Social Icon

Lakimies

OTM, Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ)

Lakimies Julia Siepillä monipuolista osaamista ja kokemusta usealta eri oikeudenalalta. Julia on kiinnostunut hallitustyöstä ja johdon vahingonkorvausvastuusta. Tällä hetkellä hän kirjoittaa töidensä ohessa väitöskirjaa asunto-osakeyhtiön hallituksen jäsenen vastuusta. Julia on suorittanut Hyväksytty hallituksen jäsen -tutkinnon.

Julialla on kattava kokemus rikosasioiden hoitamisesta. Hän on kirjoittanut maisteritutkielmansa vainoamisesta ja sen seuraamusharkinnasta. Rikosasioiden lisäksi Julia hoitaa myös laaja-alaisesti yksityisten ja yritysten riita-asioita. Edellä mainittujen tehtävien lisäksi Julia antaa oikeudellista neuvontaa yrityksille ja yksityisille työoikeudellisissa kysymyksissä sekä hoitaa perhe- ja perintöoikeudellisia asioita.

Julia on hoitanut toimeksiantoja käräjä- ja hovioikeuksissa ympäri Suomen. Hän työskentelee tällä hetkellä Oulun toimistolla, mutta tarvittaessa hoitaa toimeksiantoja myös muualla Suomessa joko paikan päällä tai videoyhteyden välityksellä. Hänen ammattitaitonsa ja monipuolinen osaamisensa tekevät hänestä luotettavan kumppanin oikeudellisissa kysymyksissä.

Yhteystiedot

Puh: 050 5300 152
julia.sieppi@kpflaki.com

bottom of page