top of page
Head White
Julia Sieppi.jpg

Julia Sieppi

  • LinkedIn Social Icon

Lakimies

OTM, Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

 

Julia hoitaa KPF:llä pääasiassa rikos- ja riita-asioita. Hänellä on vahva kokemus rikosasioiden hoitamisesta esitutkinnan pakkokeinoista aina hovioikeuden pääkäsittelyyn saakka. Hänelle on kertynyt kokemusta jo satojen rikosasioiden pääkäsittelystä. Julia on perehtynyt monipuolisesti rikosoikeuteen jo opiskellessaan Lapin yliopistossa. Hän laati maisteritutkielmansa vainoamisesta ja sen seuraamusharkinnasta. Tällä hetkellä Julia suorittaa oikeustieteen tohtorin tutkintoa Lapin yliopistossa ja hänen väitöskirjansa käsittelee asunto-osakeyhtiön hallituksen jäsenen vastuuta.

 

Tuomioistuintoimeksiantojen lisäksi Julialle on kertynyt kokemusta myös perhe- ja perintöoikeudellisten asioiden hoitamisesta. Julia on toiminut uskottuna miehenä useissa perunkirjoituksissa ja laatinut avioehtosopimuksia sekä testamentteja. Lisäksi hän on hoitanut testamentteihin liittyviä riitatilanteita myös tuomioistuimessa.

 

Edellä mainittujen asioiden lisäksi Juliaan voi olla yhteydessä myös edunvalvontaan liittyvissä asioissa, jos esimerkiksi tarvitset edunvalvontavaltakirjaa, haluat hakeutua edunvalvontaan tai mahdollisesti valittaa edunvalvontaa koskevasta käräjäoikeuden päätöksestä. Julia on ennen asianajoalalle siirtymistään työskennellyt Lapin edunvalvontatoimistossa sekä Digi- ja väestötietovirastossa.

 

Julia on hoitanut toimeksiantoja käräjä- ja hovioikeuksissa ympäri Suomen. Hän työskentelee tällä hetkellä Oulun toimistolla, mutta tarvittaessa hoitaa toimeksiantoja myös muualla Suomessa joko paikan päällä tai videoyhteyden välityksellä.

Yhteystiedot

Puh: 050 5300 152
julia.sieppi@kpflaki.com

bottom of page