top of page
Kaunisnaama.jpg

Mikko Kaunisvaara

  • Twitter
  • LinkedIn Social Icon

Lakimies

OTM, BBA (tradenomi)
Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja
 

 

Mikko toimii osa-aikaisena lakimiehenä KPF:llä. Opinnoissaan hän on keskittynyt erityisesti kauppa-, immateriaali- ja sopimusoikeuteen. Maisteritutkielmansa Mikko kirjoitti liikesalaisuuksien suhteesta tekijänoikeuksiin. Aikaisemmalta koulutukseltaan hän on liiketalouden tradenomi. Tällä hetkellä Mikko toimii jatko-opiskelijana Lapin yliopistossa. Hänen väitöskirjansa keskittyy immateriaalioikeuteen ja erityisesti keksintöjen patentointiedellytyksiin ympäristön näkökulmasta. Mikko toimii myös tutkijana Lapin yliopiston Law, Technology and Design Thinking Research Group-tutkijaryhmässä. 

​ 

KPF:llä Mikko vastaa erityisesti kuluttajansuojaa, immateriaalioikeutta sekä sopimusoikeutta koskevasta neuvonnasta.  Mikko on päävastuullisena juristina mm. avustanut Tornion Panimo Oy:tä tavaramerkkikiistassa sekä laatinut selvityksen kansainvälisen mallisuojan saamisesta asiakasyrityksen tuotteelle. Tämän lisäksi Mikko on toiminut juristina lukuisissa yritysoikeudellisissa sopimusasioissa. 

 

Opintojensa aikana Mikko on työskennellyt liike- ja teknologiajuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossa, sekä useammalla julkisen hallinnon toimijalla. Mikko on erikoistunut varsinkin sopimus- ja yhtiöoikeudellisiin riitoihin. Hänellä on myös kattava työkokemus rakennus- ja kaupanaloilta. 

Yhteystiedot

Puh: ‎050 5513 013

mikko.kaunisvaara@kpflaki.com

bottom of page