Essi Puhakainen

  • Twitter
  • LinkedIn Social Icon

Oikeudellinen avustaja

Legal assistant

Oikeusnotaari

Essi toimii KPF:llä oikeudellisena avustajana erityisesti riidanratkaisun parissa. Hän viimeistelee oikeustieteen maisterin opintojaan, ja on opinnoissaan painottanut erityisesti sopimusoikeutta, informaatio-oikeutta sekä julkisia hankintoja. Maisteritutkielmansa hän kirjoittaa julkisista ICT-hankinnoista. Hän suorittaa myös tietojenkäsittelytieteen maisteriopintoja erikoistuakseen ICT-hankintoihin ja teknologiajuridiikkaan.
 
Opintojensa aikana Essi on työskennellyt mm. Poliisihallituksen informaatioteknologiakeskuksessa, Lapin liiton sopimusvalmistelijana, Lapin ammattikorkeakoulun lakimiesharjoittelijana, ammattiliitto Pro:n jäsenneuvojana sekä tutkimusavustajana Lapin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Lisäksi hän on viettänyt vuoden Pietarissa vaihdossa.

 

Lakitoimisto KPF:llä Essin tehtäviin ovat kuuluneet erityisesti julkisiin hankintoihin liittyvät selvitystyöt, ICT-oikeuteen liittyvät selvitystyöt, työoikeudellisten toimeksiantojen itsenäinen hoitaminen oikeudenkäyntiin asti sekä perheoikeudelliset toimeksiannot.  Essi on myös avustanut laajasti rikos- ja riita-asioiden hoitamisessa. 

Yhteystiedot

Puh: 050 533 8295
essi.puhakainen@kpflaki.com

© 2018 KPF GROUP OY

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon